Uw personeel professioneel bijscholen? Een blik op de nabije toekomst

Tientallen jaren hebben bedrijven vertrouwd op het door instructeurs geleide format voor het trainen van hun personeel. Hoewel deze leermethode zeer effectief is, ondervinden organisaties bepaalde problemen met deze manier van bijscholing, zoals logistieke problemen bij het plannen van door trainers geleide sessies, hoge opleidingskosten, onvermogen om continue toegang tot leren te faciliteren, enzovoort. Een nieuwe leermethode was vereist en de komst van het digitale tijdperk bood al snel het antwoord – blended learning. Organisaties begonnen hybride leerstrategieën te ontwikkelen die gebruik maakten van zowel fysiek lessen als op het web gebaseerde lessen. Deze trend is de laatste paar jaar gegroeid en vertoont in de nabije toekomst geen teken van afname. Hier is de reden waarom en hoe blended learning van TinQwise te gebruiken in uw bedrijf.

Blended learning in de toekomst

De toekomst van blended learning zal een integraal onderdeel zijn van het hoger onderwijs. Het ontwerp van het blended learning curriculum zal meer gediversifieerd en gepersonaliseerd zijn met de integratie van creatieve in-class actieve leerstrategieën en innovatieve onderwijstechnologieën, zoals adaptief leren, virtuele realiteit, mobiele technologieën, enzovoort. TinQwise kan samen met u werken aan het opstellen van de perfecte lessen, die passen bij uw bedrijf.

Wat doet TinQwise voor u

  1. De professionals van TinQwise vertellen uw personeel de voordelen van een hybride leermethode. Het is belangrijk om uw personeel ervan te overtuigen dat het blended learning-programma hen zal helpen om beter te presteren. Aan de deelnemers wordt ook uitgelegd hoe de aanpak hen zal helpen de trainingstijd van de klas te verkorten en dat er altijd en overal toegang tot trainingsmateriaal beschikbaar is. Als uw werknemers bijvoorbeeld worden geïnformeerd dat een online module over scenario’s is die hen kan helpen om hun gedragscode te controleren, zullen zij zeker geïnteresseerd zijn in het volgen van de cursus. Een goed onderbouwde verklaring speelt een sleutelrol bij het verkrijgen van de acceptatie van uw mensen en het maken van het blended learning-programma een groot succes.
  2. Uw Blended Learning-programma wordt op basis van leerresultaten ontwikkeld. Wanneer u leerformaten combineert, moet u zich laten leiden door de leerresultaten. Houd er rekening mee dat de keuze van indelingen u moet toelaten de gestelde leerresultaten te behalen. TinQwise bedenkt een passende mix van leermethoden om uw servicetechnici te trainen, op basis van de leerresultaten. Aan deze doelstelling kan worden voldaan door een combinatie van op video gebaseerde learning-modules en workshops. In de workshop doen ze hands-on ervaring op met het product, terwijl de video’s kunnen dienen als materiaal die ze kunnen gebruiken als ze twijfels hebben, om vertrouwd te raken met het product.
  3. Er wordt rekening gehouden met de voorkeuren van uw werknemers bij het formuleren van een leermix. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de omgeving waarin uw mensen werken en met hun voorkeuren wanneer het blended learning-programma wordt ontworpen. De lessen worden op maat ontworpen.
  4. TinQwise werkt ook aan de betrokkenheid van de medewerkers, door middel van blended learning. Uw werknemers zullen de trainingen meer waarderen als het op verschillende manieren wordt aangeboden. Iets steeds op dezelfde wijze doen, wordt saai. Het mengen van een beetje variatie in uw trainingsprogramma maakt het spannender voor uw werknemers. En dat zal hen tot meer actieve, betrokken, ontvankelijke medewerkers maken.