Tip voor ondernemers: laat uw pennen bedrukken bij Max

maxilia-logoVoor ondernemers onder ons heb ik nu een zeer handige tip, een die je gegarandeerd ‘in the picture’ zet: Max pennen, het bedrijf dat pennen bedrukken tot een kunst heeft verheven. Image branding gaat namelijk op vele manieren, maar geen ervan zo effectief als potentiele klanten een handig gebruiksartikel te geven dat ze dag in dag uit voor zich zien. Zodra zij naar een pen grijpen – hetgeen dagelijks, zo niet elk uur, wel gebeurt – zien zij uw logo voor zich en raken ze er bovendien mee vertrouwd. Onderzoek na onderzoek heeft uitgewezen dat zulks het belangrijkst is in de keuze van de consument, dat ze uiteindelijk voor het bedrijf kiezen dat een persoonlijke indruk op ze heeft weten achter te laten. 

Alleen maar voordeel

4Waarom nou kiezen voor Max pennen en aldaar uw pennen laten bedrukken? Daar zijn drie argumenten voor aan te dragen, die ik alle kan onderschrijven, want ons bedrijf is al vaker in zee gegaan met Maxilia, het bedrijf in relatiegeschenken dat achter deze bewuste pennen zit. 

1Het eerst argument is uiteraard dat ze goedkoop zijn. Max slaat de pennen groot in en laat het drukwerk evenzo groots uitvoeren – ze heeft intensieve contacten met zowel industrie als leveranciers. Het voordeel wordt het grootst zodra u ook in groten getale afneemt, want de stukprijs verlaagt telkens met de oplage. Een ander argument is natuurlijk de kwaliteit, die bij Max erg hoog ligt. Alvorens het daadwerkelijke pennen bedrukken krijgt de klant bovendien een digitale drukproef onder ogen, waarop zeer duidelijk te zien is hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal komen te zien. Een laatste argument dat ik zou willen aandragen is dat u de opdrachten zodanig kunt personaliseren, dat u altijd wel voordeel heeft. Neem bijvoorbeeld het feit dat u de pennen ook in een kleinere oplage kunt bestellen, al vanaf 25 stuks. Ook is het mogelijk de pennen versneld te laten bezorgen, binnen twee werkdagen al.