recht

arbeidsrechtEen tijdje geleden was ik opzoek naar een advocaat arbeidsrecht. Ik had deze advocaat nodig omdat ik een werknemer wilde ontslaan. Op het moment dat u een eigen onderneming heeft gebeuren er een hele hoop dingen waar u niet op zit te wachten. Dit was bij mij op kantoor helaas ook het geval en het is dan belangrijk om de juiste stappen te nemen. De werknemer in kwestie was namelijk bezig met zijn eigen onderneming tijdens werktijd. Hier wist ik niks van en eigenlijk financieerde ik zijn onderneming. Ik wilde dan ook van deze werknemer af en ik wilde hier niet veel geld aan kwijt raken.

arbeidIk besloot daarom opzoek te gaan naar een goede advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Ik besloot daarom om het internet op te gaan en hier las ik veel positiefs over advocatenjuristen.nl. Uiteindelijk vond ik hier ook de advocaat waar ik naar opzoek was. Na een goed gesprek besloot ik namelijk om met hem in zee te gaan en dat blijkt een goede keuze te zijn geweest.

We hebben de zaak gewonnen!recht

Dankzij de advocaat heb ik de zaak gewonnen en daar ben ik erg blij mee. De werknemer is inmiddels ontslagen en het heeft mij vrij weinig gekost. Ik ben dan ook erg tevreden over dit bedrijf en ik raad het jullie dan ook zeker aan. Heb je zelf ook dit probleem? Neem dan eens een kijkje op de website. Je vindt hier namelijk ook veel goede juristen en advocaten voor andere soort zaken.