Professionele snelloopdeuren zijn een aanwinst voor ieder bedrijf

De grootste inzichtelijkheid die mij in het ondernemerschap verschaft is, gebeurde toen mijn bedrijf aan de afgrond stond. Ik vraag me af of het voor meerdere ondernemers zo geldt – ik vermoed eerlijk gezegd van wel – dat zodra alles op scherp gesteld wordt, je de dingen ook pas helder gaat zien.

106

Investeer – juist in slechte tijden

Ik besefte me te moeten doen wat ik van en in de politiek ook altijd verwacht: te investeren als de tijden slecht zijn. Het is een insteek die niet alleen al mijn bedrijfsprocessen geoptimaliseerd heeft, maar die ook mijn bedrijf van de afgrond heeft gered. Een van de zaken waarin ik investeerde, was in een goede en vlotte logistiek. Vandaag wilde ik dus enkele woorden wijden aan de snelloopdeuren die ik sindsdien heb aangeschaft en waar ik tot op de dag van vandaag nog de vruchten van pluk. 

104

Mijn snelloopdeuren komen van het bedrijf Different Doors, dat zeer concurrerende prijzen biedt voor de kwaliteit die ze weten aan te bieden. Ik hoop maar dat meer mensen te weten komen dat ze dikwijls teveel betalen voor een kwaliteit van niets, voor een product dat misschien enkele jaren meegaat maar er zeker niet op ingesteld is decennia te overleven. Bovendien is het niet alleen de duurzaamheid van de deuren die natuurlijk van belang is, maar ook de werking daarvan. De snelloopdeuren van Different Doors doen recht aan hun naam want ze zijn werkelijk zeer snel. Uitgerust met de nieuwste technieken zijn dit deuren die werkelijk zeer snel te bedienen zijn en die je per dag zoveel tijdswinst opleveren dat je dit ook daadwerkelijk als winst in de boeken zult zien. Investeer dus altijd in de juiste producten, want het zijn juist die zaken die je bedrijf weer op de been doen helpen. 

108