Leidinggevende rol, geef je op voor het coachingstraject

Vanaf het moment dat ik het coachingstraject heb gevolgd, sta ik een stuk zekerder in mijn schoenen. Voorheen wilde ik nogal eens van mijn beslissingen afwijken, maar daar is nu beslist geen enkele kans meer voor.  Sinds kort heb ik de leiding over een aantal personen, deze mensen waren eerst mijn naaste collega’s maar door promotie ben ik nu hun leidinggevende geworden. Voor mij een hele grote stap en voor mijn collega’s natuurlijk ook. Voorheen waren wij allemaal gelijk, maar door mijn promotie moeten zij naar mij luisteren. Dat laatste was voor velen moeilijk en wilden het ook niet accepteren dat ik hun leidinggevende was.  coachingstraject

Sta bijzonder stevig in mijn schoenen

Sinds ik  Truus Dekkers in mijn leven heb toegelaten is er heel veel voor mij veranderd. Zo sta ik op mijn strepen en accepteer ik geen nee van mijn medewerkers. Voorheen probeerden zij mij wel uit, door dingen niet te doen. Maar sinds ik het coachingstraject heb gevolgd weet ik nu de koe beter bij de horens te pakken. Mijn unieke kwaliteiten, talenten en zwakke punten waren het uitgangspunt van deze cursus. Zonder de hulp van Truus was het mij nooit gelukt om mijn medewerkers i het gareel te houden.