Relatiegeschenken

Lavista relatiegeschenken aanstekers bedrukken

aanstekers bedrukken

Bekijk eerst: zie shop! Veel werknemers binnen in mijn bedrijf roken vast. Vaak wordt er mij tijdens de pauzes een vuurtje gevraagd wat tijdens een gesprek natuurlijk hartstikke vervelend is. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een aanbieder op het gebied van aanstekers bedrukken. Ik wilde een aantal aanstekers bedrukken, zodat alle werknemer een aantal aanstekers cadeau krijgen met het logo van mijn onderneming daarop afgebeeld. Maar het vinden van een aanbieder in deze relatiegeschenken was een lastige opgave, totdat een goede vriendin van mij zeer lovend sprak over de aanbieder Lavista. Volgens haar is deze aanbieder gespecialiseerd in het aanleveren van kwaliteit relatiegeschenken. Vandaar dat ik dezelfde dag de website van Lavista ben gaan bekijken.

Zie hieronder een overzicht van het aanbod aan relatiegeschenken:

  • Aanstekers
  • Frisbees
  • Stormparaplu’s
  • Mokken
  • Bidons
  • Pennen

aanstekers bedrukken

Lavista levert kwaliteit voor een lage prijs

In het assortiment van Lavista werden tientallen verschillende aanstekers aangeboden. Uiteindelijk heb ik voor al mijn werknemers een zippo aansteker besteld, waarop ik het logo van mijn bedrijf liet bedrukken. Na het plaatsen van de bestelling verstuurden Lavista een proefdruk. Ik vond de proefdruk erg leuk en gaf akkoord voor het overige aantal van de bestelling. Dezelfde week werd de bestelling aangeleverd, en na de levering heb ik de bestelling betaald. Ook heeft u bij Lavista namelijk de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Dankzij Lavista heb ik mijn werknemers een leuk relatiegeschenk cadeau weten te geven. Bent u opzoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan raadt ik het u aan om de website van Lavista eens te bekijken!

Kwaliteit

Geef een reactie