HP 364 cartridge of het huismerk?

epson-compatible-t0712-inktdruppel.nlBen jij op zoek naar goedkope inktcartridges voor zakelijk gebruik? Dan ga ik jou vandaag een goede tip meegeven. Voor de goedkoopste inktcartridges moet je echt bij Inktdruppel zijn. Ik ben hier zelf toevallig vorige maand op gekomen. Ik was zelf ook op zoek naar goedkoop inkt voor mijn printer. Gelukkig kwam ik per toeval terecht op deze site. Nadat ik het met andere aanbieders vergeleken had, wist ik het zeker. Ze hebben hier vele merken zoals Canon en Epson, alleen was ik zelf specifiek op zoek naar hp 364 cartridge. En ja hoor, deze hadden ze op voorraad en was direct leverbaar. Verder hebben ze alle benodigde kleuren zoals zwart, blauw, rood en geel. Nadat ik mijn bestelling had afgerond stond er dat het binnen twee werkdagen geleverd werd, en gelukkig was dit ook zo. Het is fijn om bij een bedrijf te bestellen waar je zekerheid hebt dat het ook op tijd geleverd wordt. Naast de bekende merken verkopen ze dus ook hun huismerk.

logo

Huismerk is goedkoper maar net zo goed

hp363bk-xl-c8719ee-inktdruppel.nlWat mij laatst ook op viel was dat het huismerk qua kwaliteit niet zoveel verschilt als met een topmerk. Inktdruppel heeft veel ontwikkeling gedaan naar de kwaliteit van de inkt. Hierdoor print het net zo goed als de andere merken. Ik ben dan ook van plan om bij mijn volgende bestelling eens voor het huismerk te gaan in plaats van de hp 364 cartridge. Zodra ik dit getest heb, zal ik het jullie direct laten weten. Ben jij zelf inmiddels ook benieuwd naar was Inktdruppel voor jou kan betekenen, bezoek ze eens en kom er zelf achter. Heb je nog vragen wat betreft dit artikel? Dan kun je onderaan deze pagina even een reactie geven.