Het juiste adres voor logo ontwerp

Voor een uniek logo ontwerp kun je terecht bij Unk Ontwerp in Utrecht. Diana Unk, oprichter van Unk Ontwerp, heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving. Eerst bij diverse reclame- en ontwerpbureaus en sinds 2007 met haar eigen bureau.

Omdat ik al een tijdje op zoek was om de juiste manier te vinden om op te vallen met mijn kleine winkel, tussen alle grote winkels in de straat, heb ik een afspraak gemaakt bij Unk Ontwerp. Tijdens dit gesprek heb ik duidelijk gemaakt dat ik als kleine winkel als eerste wil opvallen zodra iemand de straat in loopt.  logo ontwerp

Een in het oog springend logo

Het logo ontwerp wat speciaal voor ons in het leven is geroepen ziet er bijzonder mooi uit. Onze wensen zijn hier goed in verwerkt, maar tevens zit er ook heel veel andere details in waar wij zeer tevreden over zijn.

Eindelijk hebben wij dan een eigen logo die wij op al onze producten kunnen drukken. Een grote wens is dan eindelijk in vervulling gegaan. Inmiddels zijn wij nu bekend als de kleine winkel met de mooiste reclame aan de gevel en daar zijn wij dan ook zeer trots op. Mocht je ook interesse hebben in dit bedrijf, kijk dan eens op de website.