Het juiste adres voor corporate events

Elk jaar organiseert ons bedrijf een groot evenement en daarvoor zorgt East Side Productions altijd voor een corporate events. Tijdens zo een dag wordt al het personeel naar een voor ons bekende locatie gebracht. Bij binnen komst krijgt iedereen wat te drinken en mag dan plaats nemen in een grote zaal. Daarna neemt een spreker van de East Side Productions het woord. Natuurlijk heeft er wel eerst een gesprek plaats gevonden, om zo alle aspecten van het gesprek door te nemen. Zo moeten zij op de hoogte zijn van alle werkzaamheden en wat belangrijker is van de veranderingen in ons bedrijf.  corporate events

Een goed gesprek

Nadat iedereen binnen was kon de spreker van East Side Productions beginnen aan de corporate events. Geen onderwerp werd overgeslagen en werd tot in de details besproken. Iedereen zat gespannen naar de spreker te luisteren. Deze bracht zowel het goede als het slechte nieuws op een zeer interessante manier over. Na deze meting kon iedereen lekker genieten van een bijzonder goede barbecue. Tijdens het eten werd alles nog eens goed besproken.

Ben je ook op zoek naar een goede spreker voor een  kick-off event, personeelsfeest, familiedag of merkactivatie dan ben je hier bij East Side Productions aan het juiste adres.