Goedkoop uit bij www.bizzix.nl

total_apple_magsafe_oplader_45watt (1)Ik ben altijd op zoek naar goede deals. Ik ben dan wel niet arm, maar laten we wel wezen, waarom zou je meer moeten uitgeven dan nodig is? Met het geld dat je bespaart kun je gemakkelijk leuke dingen doen. Laatst kwam ik www.bizzix.nl tegen en hier hebben ze ook keigoede deals.
Laatst had ik weer eens een probleem met mijn mobiel. Dat is zo gek nog niet, want het is een bekend feit dat de batterijen van een smartphone echt niets waard zijn. Daarom ben ik altijd op zoek naar een extra oplader en een extra batterij.
Laatst las ik een bericht waarin ze de tip gaven om op verschillende plekken in huis een oplader te plaatsen voor je Apple iPhone. Dat is zeker handig als je je mobiel heel veel gebruikt, zoals ik. Voor mijn werk heb ik deze namelijk constant nodig.

front_accu_apple_macbook_pro_15_inch_a1175

Mijn vriendin raadde me www.bizzix.nl aan

Op een dag viel de stroom bij ons uit en hoewel de gsm nog maar pas opgeladen was, was de batterij alweer bijna leeg. Ik kon echter vanuit huis niet werken zonder stroom, omdat ik ook geen internet had. Dus moest ik even iets aan mijn baas laten weten, want we zouden zometeen een online meeting hebben. Ik wist dus al dat ik in de penarie zat. Had ik nu een reserve-batterij gehad voor mijn mobiel, dan had ik dit probleem waarschijnlijk niet gehad.
Toen kwam mijn vriendin dus aanzetten met www.bizzix.nl. Ik heb hier gelijk enkele laders en batterijen besteld, zodat ik dit probleem niet meer zou hebben. De producten zijn bovendien erg goedkoop, maar de kwaliteit is goed. Ik gebruik ze namelijk nu al sinds enkele maanden en ik moet zeggen dat alles prima werkt. Ik ben er dus heel blij mee!

apple_30_pins_datakabel