Evenementenbeveiliging voor een klant!

qp security

Evenementenbeveiliging Vandaag ga ik het hebben over evenementenbeveiliging. Dit doe ik niet voor niets want een klant van mij heeft hier erg veel aan gehad. Ik werk erg veel samen met deze klant en we overleggen dan ook erg veel. Hij heeft een evenementenbureau en hij wilt natuurlijk dat alles zo goed en veilig mogelijk verloopt.

Pas geleden liep een evenement aardig uit de hand. Dit kwam omdat de beveiliging het niet goed onder controle had en daarom wilde deze klant betere evenementenbeveiliging. Hij wilde natuurlijk niet dat dit weer zou gebeuren. Dit zou zijn bedrijf een slechte naam geven. Toen hij aan mij vertelde dat hij opzoek was naar nieuwe beveiliging dacht ik meteen aan een verhaal van een goede vriend van mij. Hij had het namelijk over QP security. Dit bedrijf had zijn pand beveiligd. Hij vertelde me toen dat dit niet het enige is dat ze doen. Ze doen namelijk ook aan beveiliging bij evenementen en ze stonden volgens hem als erg goed bekend.  Ik besloot om dit aan mijn klant te vertellen en toen ik dit deed besloot hij meteen om een kijkje op de website te nemen.

Evenementenbeveiliging Wat een beveiliging!qp security

De klant vond de website er erg goed uitzien. Hij las ook veel goede recensies en utieindelijk besloot hij dat dit bedrijf de beveiliging op evenementen voor hem moest regelen. Hij nam mij mee naar het eerste feest waar dit bedrijf de security deed. Dit ging erg goed gelukkig en daaruit blijkt dat ik hem een goede tip heb gegeven.