Een drukkerij Apeldoorn gezocht? Onze unieke drukkerij is al generaties lang een favoriete drukker voor onze klanten en dat is niet zo gek natuurlijk. Wij bieden onze klanten namelijk een mix aan van drukken, printen, plotten, DTP en afwerking. Samen met onze dienstverlening bieden wij altijd unieke oplossing aan voor onze klanten.

Maar wat zijn nu diensten wat Dijkgraaf u aan kan bieden? Wij kunnen oplages in grote aantallen drukken. Zo bedrukken wij brochures en huisstijlen tot boeken en folders. Het is de nieuwste technologie die wij gebruiken die ervoor zorgt dat we ook kleine aantallen digitaal kunnen printen. Daarnaast kunt u ook alles nog personaliseren vanuit een database en dat kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld met meerdere doelgroepen bewerkt.

Plotten

De drukkerij beschikt over een plotter waarmee wij unieke dingen voor u kunnen maken, zoals roll-up banners, foamborden, panelen, bordjes voor wegbewijzering, naamplaatjes en grootformaat cadeaucheques. In kleine en grotere aantallen. Ook bewerking direct op hout, plexiglas en karton mogelijk.

De combinatie van drukken, printen en plotten stelt ons in staat om totaalprojecten uit te voeren. Bijvoorbeeld in het kader van een beurs: van direct mail tot beurspanelen en van foamborden tot drukwerk. Hetzelfde geldt voor winkelformules die ons inschakelen voor de productie tot en met het uitleveren van pakketten per winkel met hierin drukwerk, printwerk, kaartjes voor in de winkel, in store reclame, et cetera. Alles wordt bij ons geproduceerd, gesorteerd, ingepakt en verzonden.