De netwerkborrel nijmegen was positief bevallen

logo_topGoedemiddag beste mede ondernemers. Fijn dat jullie weer de tijd vrij nemen om eens een artikel van mij te lezen. Zo heb ik hopelijk weer een interessant blogartikel voor jullie. Wanneer je zelf een startende onderneming hebt dan is netwerken hier heel belangrijk in. Via deze manier kom je misschien in aanraking met nieuwe klanten. Je kunt dit bereiken door naar een beurs te gaan. Zelf persoonlijk ben ik meer van een netwerkborrel. Zo had ik er zelf laatst ook een. Ik ben dan ook vergeten dit eerder te vermelden, anders konden jullie hier ook heen gaan. Voor mij was de netwerkborrel Nijmegen echter zeer geslaagd. Zo sprak ik natuurlijk al mede ondernemers die ik al kende maar ik heb ook een hoop nieuwe contacten opgedaan. Hier moet ik dan ook eigenlijk IetsDoenOfferte voor bedanken.

netwerkborrel

Waarom IetsDoenOfferte

zakelijkDe kennis van mij het de netwerkborrel via ietsdoenofferte.nl georganiseerd. Hij zei dat dit heel eenvoudig was. Hij ging naar de site en had hier de keuze uit verschillende zakelijk gerelateerde feesten. Zo kwam hij uiteindelijk uit bij netwerkborrel Nijmegen. Dit was voor hem ideaal, want hij woont er zelf niet ver vandaan. Ook dacht hij dan nieuwe contacten op te doen die werkzaam zijn in Gelderland. Wat hij mij overigens ook nog vertelde is dat je op deze site ook terecht kunt voor andere feesten. Zo heb je bijvoorbeeld familiefeesten, vrijgezellenfeesten en zelf high tea. Zoals je ziet keuze genoeg, en het was wat hem betreft een dikke aanrader. Dus moet jij binnenkort ook een feest organiseren, kijk hier dan eerst even.