Bespaar tijd bij het doen van je BTW aangifte in België

Het is verplicht om periodiek je BTW aangifte in België in te dienen. Maar je als ondernemer weet je als geen ander dat het indienen van de BTW en het werk dat daaraan vooraf gaat een hoop tijd in beslag neemt. En zeker als je wat achterloopt met het indienen van je BTW aangifte wordt het allemaal erg onoverzichtelijk. Tot nu. Want ook jij kan nu gebruikmaken van Yoursminc, het online boekhoudprogramma.

Leg je uitgaven vast in Yoursminc voor een snelle BTW aangifte in België

Yoursminc helpt je om snel je BTW aangifte rond te krijgen door bij iedere factuur die je invoert direct een BTW post op je aangifte bij te schrijven. Het enige dat je dan zelf nog hoeft te doen is het controleren van het uiteindelijke voorstel. Mocht er onverhoopt een foutje in geslopen zijn dan kun je deze op dit moment gewoon nog herstellen. Keur je het voorstel goed? Dan maak je de aangifte met een druk op de knop definitief en met en nog een keer klikken wordt de aangifte direct naar Intervat verstuurd.

Gratis uitproberen

Wist je dat je het boekhoudprogramma van Yoursminc gratis uit kan proberen? Schrijf je vandaag nog in via de website en je krijgt het programma de eerste drie maanden op proef. Daarna bepaal je zelf of je het programma aan wilt schaffen. Want kwaliteit is het allerbelangrijkste.